1.55.12.02 Versiyon ?????

Gönderen Konu: 1.55.12.02 Versiyon ?????  (Okunma sayısı 956 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KORKUTTUNCKOL

  • LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı
  • *****
  • Karma: 2
1.55.12.02 Versiyon ?????
« : 11.01.2007, 23:26 »

Üstadlar;  kaç gündür 1.55.12.02 ilgili bir döküman çıkmasını bekliyorum.. Nedir yenilikler,düzeltmeler bilgisi olan varmı ? ???

 

Çevrimdışı Erdoğan

  • Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • *****
  • Karma: 27
  • Bilgi Paylaşıldıkca Değer Kazanır.
1.55.12.02 Versiyon ?????
« Yanıtla #1 : 11.01.2007, 23:32 »
selamlar
Tiger 1.55.12.02  Yükleme İçerikleri

 

Malzeme /Malzeme sınıfı kartlarında kopyalama, kaydetme , değiştirme ve sınıf bağlantıları işlemlerinde performans iyileştirmesi yapıldı.
 

Malzeme kartları browserında yapılan filtre seçenekleri Sınıf bağlantıları için açılan malzeme sınıfı seçim penceresinde de çalışıyordu. Bu pencere için ayrı filtreleme yapılabilmesi sağlandı.
 

Cost ( Maliyet Üzerinden Fiyatlandırma) işlemiyle ilgili performans iyileştirmesi yapılmıştır. İşlem yoğunluğuna bağlı olarak alınan out of memory hatası giderilmiştir.
 

Kasa kartları için yetki kodu tanımlanması durumunda kasaya ait işlemlerin görülebilmesi için aynı yetki kodunun işlemlere de tanımlanması gerekiyordu. Düzeltildi.
 

Kampanya uygulanmış işlemlerde değişiklik yapılması durumuyla ilgili parametre eklenmiştir. “Kampanya uygulanmış işlemlerde değişiklik yapılırsa : ( İşleme devam et /İşleme izin verme/Kampanya temizlenecek)” parametresi hem satınalma hemde Satış kampanya uygulamaları için çalışacaktır. Kullanıcı işlem üzerinde kampanyayı etkileyen bir değişiklik yapılması durumunda (miktar, tutar değişikliği, satır silme vb) istenirse  kampanyaların tamamı silinebilecek veya değişiklik yapılmasına izin verilmeyecektir.
 

Alınan ve Verilen Fiyat farkı faturalarında seviye kontrolu yapılması engellendi.
 

Malzeme kartları üzerinden Dağıtım Emirleri penceresinde performans iyileştirmesi yapıldı. Bu pencerede İşyeri ve Bölüm için filtre verilebilmesi sağlandı.
 

Finans-Kasa İşlemleri altından yapılan C/H Tahsilat, C/H Ödeme gibi tam ekran çalışılamayan işlemlerin girişinde Kasa İşlemler ekranının küçülmesi engellenmiştir.
 

İncele ile girilmiş Faturalarda Muhasebe kodları penceresinde değişiklik yapılabilecektir. Böylelikle Borç takip penceresinde kapatılmış işlemlere muhasebe kodu girişi yapabilmesi sağlanmış olacaktır.
 

Ana birim üzerinden Üretimden girişi yapılmış olan lotlu bir malzemenin , ikinci birim üzerinden alınan siparişinin dağıtım emrine aktarılması durumunda birim çevrimine bağlı olarak “stok miktarını yetersiz bulması durumu giderildi.
 

Üretim emri gerçekleşen miktar giriş penceresinde birim çevrimi yapılan lotlu malzemenin , ikinci birim üzerinden siparişinin sevk edilmesi durumunda ; sipariş satırında bekleyen ve sevk edilen miktar bilgilerinin düzgün hesaplanması sağlandı.
 

Seviyelere göre Malzeme Kullanım Listesi raporunda Kulanım miktarı alanında reçete içerisinde aynı malzemenin girdi olarak iki ayrı satırda kullanılması durumunda yanlış listeleme yapılıyordu. Düzeltildi.
 

Durumu devam ediyor olan üretim emirlerine İncele ile girilmesi durumunda Malzeme Sınıfı detaylarının görülebilmesi sağlandı.
 

Sipariş içerisinde kampanyadan gelen genele uygulanan promosyon olması durumunda , Dağıtım emri üzerinden Toplu Faturalama yapılması sonrasında faturada sipariş bağlantısı kayboluyordu. Düzeltildi.
 

Malzeme sınıf ağacında sürükle-bırak ile tablolu malzemeye malzeme bağlanması durumunda “range check error “ mesajı alınıyordu. Düzeltildi.
 

 döküman bu
Kolay Gelsin


Çevrimdışı KORKUTTUNCKOL

  • LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı
  • *****
  • Karma: 2
Teşekkürler...
« Yanıtla #2 : 12.01.2007, 01:17 »



Çok Teşekkür ederim...