1.55.12.04 Versiyon

Gönderen Konu: 1.55.12.04 Versiyon  (Okunma sayısı 934 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KORKUTTUNCKOL

  • LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı
  • *****
  • Karma: 2
1.55.12.04 Versiyon
« : 26.01.2007, 09:43 »

Üstadlar ;
1.55.12.04 versiyon da varmış bundaki yenilikler ve düzeltmeler nelerdir.?


Çevrimdışı Erdoğan

  • Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • *****
  • Karma: 27
  • Bilgi Paylaşıldıkca Değer Kazanır.
Ynt: 1.55.12.04 Versiyon
« Yanıtla #1 : 26.01.2007, 22:05 »
Selamlar

Tiger 1.55.12.04  Yükleme İçerikleri

 

1.       İnsan Kaynakları/Bordro 3.0.6 versiyonuyla eklenen Birim yapısıyla birlikte Unity/Tiger/LKS2 1.55.xx ve öncesi versiyonları arasında Personel ödemeleri entegrasyonu yapılması durumunda hata alınıyordu. Düzeltildi.

 

Devir ile gelen Konsinye Çıkış İrsaliyesinde seri/lot kullanılmış ise fiş üzerinde İade Al seçeneği ile konsinye çıkış iade irsaliyesi oluşturulamıyordu, kaydın oluşması sağlandı.
 

Yerel para birimi ile RD ve ID bakiye türleri arasında borç/alacak farkı olması durumunda; tek bakiye devri sonucu oluşan cari açılış fiş satırında bakiye türünün yerel para birimine göre oluşması sonucu RD ve ID’nin borç alacak türü ters devrediliyordu. Bu durumdaki cari hesapların çift bakiye ile devredilmesi sağlandı.
 

Maliyet hesaplamasında maliyet servisi yapıldığından stok hareketlerinde OUTCOST alanı yasak edilmekte ve yasak ile birlikte malzeme kartları toplamlarıda güncellenmektedir. Bu güncelleme esnasında malzemeye ait ortalama değer YTL ve döviz tutarlarıda hesaplanmakta ve sayım fazlası fişi olması durumunda bu hesaplama sonrası tutarlar oldukça fazla çıkmakta ve overflow hatası alınmasına yol açmaktaydı, düzeltildi.
 

Fiyat Farkı faturası (Stok tutarları:Azaltılacak) hareketi olan cari hesaplarda kur farkı hesaplaması sonrası oluşan tutarlar hatalıydı.Düzeltildi.
 

Muhasebe fiş satırı içerisinde hesap kodu kopyalanarak satır girişi yapılması durumunda hesap toplamları menüsü açıkmış gibi davranılıyor ve performans yavaşlığına neden oluyordu, Düzeltildi.
 

Alacak Dekontu satırlarında Ödeme Planı değiştirildiğinde Ödeme Hareketleri Yenilenecektir. uyarısı geliyor. Bu uyarıya Tamam denince ödeme tahsilat penceresinde vade tarihi alanı boşalıyor ve borç takibe vade tarihi boş yansıyordu, düzeltildi.
 

Personel Ödemeleri Raporu çalıştırıldığında İnsan kaynakları/Bordro kullanıcı adı ve şifresinin sorgulanması sağlandı. Böylelikle raporun İnsan kaynakları/Bordro kullanıcısının yetkili olduğu işyerlerine göre çalışması sağlandı.
 

Barkod etiket basımında ilgili menü seçeneğine girerken malzeme kartları yüklenemedi mesajı ile karşılaşılıyordu. Düzeltildi.
 

 Döküman Bilgisi bu

Kolay Gelsin