160.02.00

Gönderen Konu: 160.02.00  (Okunma sayısı 970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdoğan

  • Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • *****
  • Karma: 27
  • Bilgi Paylaşıldıkca Değer Kazanır.
160.02.00
« : 22.03.2007, 15:07 »
Selamlar
Tiger  1.60.02.00  Yükleme İçerikleri

 

Cari Hesap Hareket Dökümü ,Cari Hesap Risk Durumu, İstihbarat Bilgileri , Cari Hesap Hesap Özeti  raporlarında Ticari İşlem grubu filtresinin çalışması sağlanmıştır.
 

Genel Muhasebe Muhasebe  Bağlantı Kodları Çalışanlar altında yer alan Yansıtma Muhasebe kodları bölümüne Fiş İş İstasyonu Kodu ve Fiş İş İstasyonu Açıklaması filtreleri eklenmiştir.
 

Cari hesap Virman fişi ve Açılış fişinde aynı cari hesaba ait birden fazla satır olması durumunda Cari hesap toplamları servisi çalıştırılırsa raporlama dövizi risk toplamı yanlış hesaplanıyordu. Düzeltildi.
 

Otomatik Kampanya uygulaması yapılan Sipariş , İrsaliye ve Faturalarda genele Alternatif promosyon uygulansa bile bir önceki promosyon malzemesi dikkate alınıyordu. Düzeltildi.
 

Satış dağıtım modulu kullanım yeri olarak işaretlenmemiş malzemenin kodunun doğrudan girilmesi durumunda satış sipariş , irsaliye ve faturalarda kontrol yapılması sağlandı.
 

Dağıtım emri bağlantısı olan ve kampanya uygulanmış siparişlerde , ödeme planı değişikliği yapılabilmesi engellendi.
 

Muhasebe Bağlantı kodlarında ,Malzeme Kartları seçeneği altından girilen Verilen Promosyonlar alanında Promosyon Kodu filtresi çalışmıyordu. Düzeltildi.
 

Sadece alınan siparişleri olan malzemelerin Malzeme Ambar Durum Raporunda listelenmesi sağlandı.
 

Ödeme/Tahsilat Veri Bağlantıları servisinin Döviz Alış/Satış belgelerini dikkate alması sağlandı.
 

Cari Hesap /Döviz Toplamları raporunda İşlem Dövizi Bakiyesi filtresine bağlı  olarak düzgün listeleme yapılması sağlandı.
 

Üretim Emri Maliyet Analizi raporunda Rapor başlığının birden fazla listelenmesi sorunu giderildi.
 

Rapor Üretici tanımlı raporları arasına Malzeme Negatif Seviye Listesi raporu eklenmiştir. Bu rapor ile herhangi bir malzemenin hareketlerinin giriş sırasına bağlı olarak hangi tarihlerde negatife düştüğü görülebilecektir.
 

Sistem İşletmenide firmaya ait tabloların tekrar oluşturulmak istenmesi durumunda “ Firmanın veri dosyaları daha önce oluşturulmuş.Yeniden oluşturmak istiyor musunuz “ mesajına ek olarak var olan tablolardaki kayıt sayılarınında listelenmesi sağlanmıştır.
 
Kolay Gelsin