Logo urunlerinde eksik oldugunu hissettigimiz konulari lutfen burada paylasalim.

Gönderen Konu: Logo urunlerinde eksik oldugunu hissettigimiz konulari lutfen burada paylasalim.  (Okunma sayısı 1059 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı salamat1

  • Yeni Kullanıcı
  • *
  • Karma: 0
Arkadaslar!

Logo urunleri ile ilgili eksikleri bu konu altinda toparlayip, mutabik kaldigimiz konularda Logo'ya bildirim yapalim.

Eminim ki, her kesin ekleyecegi bir konu vardir.
Paylasimlariniz icin tesekkurler.


Çevrimdışı salamat1

  • Yeni Kullanıcı
  • *
  • Karma: 0
1. Alinan ve verlien hizmet kartlarini ayni kartlar olmamasi cok buyuk bir dezavantaj'dir. Hizmet sektorunde calsina firmalar genellikle ayni hizmeti alip satarlar. Su anki urunlerde alinan ve verilen hizmet kartlarini bir birinden tamamen bagimsiz oalrak acmaktayiz. Yanitlariniz rica olunur....

2. Isletmelere gore esnek Alim-Satim-Odeme  sistemleri degise bilir. Gunumuzde bir cok dunya devi olan Hipermarketlerin calisma mantigini hepimiz biliyoruz. Sozlesme cercevesinde belli kesintiler yapilarak odeme yapilir. Ornegin, 100 $ bir sevkiyat yaptiysak, anlasma geregi 4% nakliye, 5% promo indirim gibi hizmet anlasmaniz varsa, 100- 4%-5%  direkt odeme yaparlar. SAP gibi programlar bu cozumu uzun zamandir sunmakta.
3. Yine ayni kabilden bir eksiklik : Kasa ve Banka hareketlerindeki islemleri mutlaka Karsi islemleri olan Alim_Satim hareketleri ile ilgileindirebilmeliyiz.
Ornegin, 10 faturanin odemesini birden yapiyorsak, banka havalesinde bu fislerin iliskisini (text olarak degil tabi ki) kurabilmemiz laizm. Daha sonra , odemesi yapilan fisler ve s. gibi raporlar alabiliriz.

konu devam edecektir..


Çevrimdışı YusufSelcuk

  • Logo Kullanıcısı
  • **
  • Karma: 0
1-Stoktan aç.. Kodlarını özel başlat rapor alırken hizmetler yada malzeme die ayrı alırsın...
2-Yasal mevzuat gereği böle birşeyi kayda dayandırman lazım Fiyat farkı kesebilirsin buna yada
eğer bir evrak vermiyorlarsa sana direk vergi kaçakcılığına girer çünkü belgesiz düşüyorlar bunu  ;)
3-Yapılan kasa ve banka ödemelerinde Sağ tıklayıp Borç takip ekranına girerek burdan yapabilirsin ...//Parametrelerdeki cari/finans parametrelerinde.. otomatik borç takip penceresi vardır.. ordan kasa ve bankayı seçersen otomatik gelmeside sağlanır ;)