Logo ERP ve Kobi segmenti 2.20.01 Ara Sürüm

Gönderen Konu: Logo ERP ve Kobi segmenti 2.20.01 Ara Sürüm  (Okunma sayısı 1598 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ByBirol®

  • Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • *****
  • Karma: 18
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Arkadaşlar merhaba ;

2 hafta önce çıkan 2.20 için aşağıdaki düzeltmeler ile ara sürüm yapılmıştır .

WINERP-37728 2.20.00.00 versiyonda elle oluşturulan mahsup fişleri toplu basım yapılmak istendiğinde basılacak uygun fiş bulunamadı uyarısı verip fişler basılamıyordu, düzeltildi.
 
WINERP-37726 Faturada ambar parametresindeki negatif seviye kontrolü işleme devam edilecek seçilmiş olan malzemeler negatif seviyeye düşmemesine rağmen negatif seviye uyarısı alınıyordu, düzeltildi.
 
WINERP-37711 İhracat operasyon fişinde tarih değiştirildiğinde FOB birim fiyat sabit kalmasına rağmen dövizli birim fiyat değişiyordu, düzeltildi.
 
WINERP-37597 Malzeme kartının INVDEF tablosunda ambar parametreleri kayıt edilememişse ve bu malzeme ambar transfer fişi ile başka bir ambara gönderildi ise negatif seviyeye düşmemesine rağmen uyarı alınıyordu, düzeltildi.
 
WINERP-37534 Mutabakat mektubu gönderimi başlığında bulunan ".. Tarihi İtibariyle Sayın İlgili , xxx Adlı Firmanıza Ait Borcunuz Bulunmaktadır" ifadesi kaldırılmıştır.
 
WINERP-37380 Malzeme kartı üzerinden varyantlar penceresi açıldığında performans sorunu yaşanıyordu, düzeltildi.

WINERP-37829 Satış faturasında sabit kıymet kaydı ile ilişkilendirme işlemi sırasında access violation hatası alınıyordu, düzeltildi.
Saygılarımızla,