Versiyon 2.05.00.00

Gönderen Konu: Versiyon 2.05.00.00  (Okunma sayısı 5546 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ahmet acar

  • Yeni Kullanıcı
  • *
  • Karma: -1
Versiyon 2.05.00.00
« : 26.01.2011, 15:51 »
Yeni sürüm çıkmış. Yükleme içeriğinde neler olduğunu bilen varsa yazabilirmi acaba?
Bizlerde bilgi sahibi olsak.

Selam ve Saygılarımla

Çevrimdışı furkanhdurmus

  • Yeni Kullanıcı
  • *
  • Karma: 0
Ynt: Versiyon 2.05.00.00
« Yanıtla #1 : 05.02.2011, 19:50 »
Merak Ediyorum ;

Logo sürüm içeriklerini yayınlanmasını yasakladım acaba;

Yeni sürümlerde ne olduğunu görmekte paralanmı olacak...
Yönetici arkadaşlar neden buraya koymuyorsunuz, bir sebebi varsa bilelim lütfen...

Çevrimdışı hosaf

  • Yeni Kullanıcı
  • *
  • Karma: 0
Ynt: Versiyon 2.05.00.00
« Yanıtla #2 : 07.02.2011, 16:59 »
Bayiler görebiliyor birtek (:

Çevrimdışı mart01

  • Logo Kullanıcısı Pro
  • ***
  • Karma: 0
  • alisamimart@hotmail.com
Ynt: Versiyon 2.05.00.00
« Yanıtla #3 : 09.02.2011, 14:20 »
yok daha neler
logo nereyegidiyor acaba...

Çevrimdışı furkanhdurmus

  • Yeni Kullanıcı
  • *
  • Karma: 0
Ynt: Versiyon 2.05.00.00
« Yanıtla #4 : 09.02.2011, 19:38 »
Şaşırmadım....
Bu kadar bencil bir firma olabilirmi..javascript:void(0);

Çevrimdışı ishakkoc

  • Yeni Kullanıcı
  • *
  • Karma: 0
Ynt: Versiyon 2.05.00.00
« Yanıtla #5 : 17.02.2011, 12:42 »
arkadaşlar tiger 2 yeni sürümle ilgili sorunlarım var  terminalde hata veriyor bağlanamıyorum çok tuhaf bir firma oldu logo artık 5 saattir kimseye ulaşamıyorum logo firmasından böyle giderse dava açacağım programı iade ettirip başka firmadan program almayı düşünüyorum

Çevrimdışı furkanhdurmus

  • Yeni Kullanıcı
  • *
  • Karma: 0
Ynt: Versiyon 2.05.00.00
« Yanıtla #6 : 15.03.2011, 23:22 »
Tanım ve Açıklama
1  Programların Kuruluşu Ardından Çalışan Wizard Uygulamanın Dil Seçimine Bağlı Olarak Çalışmalı.  Start INT, Go Plus INT, Tiger Plus INT ve Tiger Enterprise INT ürünlerinde kurulum sonrasında açılan veritabanı ayarlama, firma oluşturma sihirbazının ve ilk çalıştırma dili öndeğerlerinin İngilizce olması sağlanmıştır.
2  Öneri Durumundaki Faturalar Ödeme-Tahsilat Veri Bağlantıları Çalıştırıldığında Borç Takibe Yansıyor.  Ödeme - tahsilat veri bağlantıları servisi çalıştırıldığında öneri durumunda olan faturalar borç takip penceresinde listeleniyordu, düzeltildi.
3  Amortisman Oranı Ve Süresi Belirli Bir Hesaplama Döneminde Değiştirildiğinde Dönemsel Amortisman Hesaplanmıyor.  Amortisman oranı ve süresi belirli bir dönemde değiştirilmesi durumunda yıllık amortisman hesaplaması yapılmasına rağmen dönemsel amortisman hesaplanmıyordu, düzeltildi.
 
4  Alternatif Amortisman Tablosunda Satış Faturası İle Değer Düşüklüğü Hesaplandıktan Sonra Diğer Dönemler İçin Yıllık Amortisman Hesaplanmıyor  Alternatif amortisman tablosunda satış faturası ile değer düşüklüğü hesaplandıktan sonra diğer dönemler için yıllık amortisman hesaplanmıyordu, düzeltildi.
 
5  Muhasebe Kodu Ve Masraf Merkezi Girilmiş Bir Fatura Üzerinden Kopyalama Yapıldığında Mm Değişmesine Rağmen Hesap Dağıtım Detaylarında Referans Hareketteki Mm Kodu Kalıyor,Güncellenmiyor.  Faturalar kopyalandığında ve yeni fatura muhasebeleştirildiğinde hesap dağıtım detaylarındaki masraf merkezi bilgisinin yeni faturaya göre oluşması sağlandı.
6  Capıwhouse Tablosunda Vırtualınven Kolonuna Göre İndex Yok.  Malzeme kartına girdiğimiz zaman ambarlara göre toplam bilgiyi getirdiği için performans sorunu yaşanıyordu, CAPIWHOUSE tablosunda VIRTUALINVEN kolonuna göre index eklendi.
 
7  Mssql Server Hint Kullanımı Tüm Ürünlerde Default (Öndeğer) Kapalı Olmalı  Sistem İşletmeni \ Kuruluş Bilgileri \ MS SQL Server Hint Kullanımı seçeneğinin versiyon güncellemesi ile birlikte "Kullanım Dışı" olması sağlanmıştır. Kullanım dışı olduğunda indeks kullanımı SQL tarafından optimum bir şekilde belirlenmektedir.


 


Çevrimdışı furkanhdurmus

  • Yeni Kullanıcı
  • *
  • Karma: 0
Ynt: Versiyon 2.05.00.00
« Yanıtla #7 : 15.03.2011, 23:23 »
8  Cari Hesap İhtar İşlemlerinde Cari Hesap Kodu İçin Detaylı Filtre Kullanıldığında Seçilen Cari Hesapları Dikkate Almadan Diğer Carilerede Form Gönderiyor.  Cari hesap ihtar işlemlerinde cari hesap kodu filtresinde grup tanımı kutucuğu işaretlenip detaylı filtre alanına fazla sayıda(10dan fazla) cari hesap seçildiğinde, seçilen cari hesapların dışındaki carileride tarayıp ihtar formu gönderiyordu, düzeltildi.
9 WHILE @@TRANCOUNT > 0 COMMIT TRANSACTION
10  Sistemde Çalışan Kullanıcılar Sebebiyle İhtar İşlemi Gönderimi Yapılamıyor.  Kullanıcılar sistemde fatura işlemlerinde çalışırken ihtar gönderme işleminin yapılabilmesi sağlanmıştır.
11  Goplus Ürününde Logo Yetkisi Dışındaki Kullanıcılarda Muhasebe Hesap Bakiyeleri Yanlış Görünüyor.  Go-Goplus ürünlerinde kullanıcı yetkisi ile sisteme giriş yapıldığında muhasebe hesap bakiyeleri hatalı listeleniyordu, düzeltildi.
12  Unıty2 Int Setlerde Navigator Çalıştırıldığında Can Not Load Setup Parameters(1) Hatası Alınıyor. 
13 Satınalma
  Hareketler
  Alım Faturaları
 İrsaliye ve Faturada satır açıklama alanı uzunluğu 80 karaktere çıkarılmalı.  İrsaliye ve Faturalarda satır açıklaması uzunluğu 80 karaktere çıkartılmıştır.
14  Iban No Girişinde Dijit Kontrolü Yapılmıyor.  Cari hesap kartında IBAN numarası için dijit kontrolü hatalı yapılıyordu, düzeltildi.
 
15 Satış ve Dağıtım
  Hareketler
  Satış Faturaları
 %100 İndirim Yapılan Satış Faturası Muhasebeleştirildiğinde "Hatalı Muhasebe Bağlantısı" Mesajı Veriyor.  Satış faturasında %100 indirim yapıldığında, INVOICE tablosundan bakıldığı zaman muhasebe kodu referansı boşsa muhasebeleştirme yapılamıyordu, düzeltildi.
16  Sipariş Fişi Öneri Konumundayken Üretim Emri Bağlantısı Yapılabilmeli.  Sipariş fişi Öneri konumundayken Üretim emri bağlantısı yapılabilmesi sağlandı.
17  Cari Hesap Fişleri Penceresinde Ctrl+F Arama İşleminde Clcard Ve Bankacc Tablolarındaki Alanlarında Kullanılabilmesi İçin Browser Querysınde Joın Yapılmalı  Cari Hesap Fişleri Listesi'nde (browser), kullanıcıların Ctrl + F filtreleme imkanları genişletildi.
Browser üzerinde Cari Hesap Kartı, Cari Hesap Fişi, Cari Hesap Fiş Satırları ve Banka Hesap Kartı bilgilerinin sorgulanması sağlandı.
18  Genel Mizan (Detaylı) Toplamlar Yanlış Listeleniyor.  Genel mizan (detaylı) raporu alındığında toplamlar hatalı listeleniyordu, düzeltildi.
19  İşletme Defteri Stok Browserında Alım İade Ve Satış Miktarları Yanlış Listeleniyor.  İşletme defterinde Stok Listesi'nde (browser), satış faturası kesildiğinde alım iade kolonunda miktar olarak listelenirken, alım iade girişi de satış kolonunda miktar olarak listeleniyordu, düzeltildi.
20  Birim Setlerinde Ana Birim İçin Bölünebilir Checki Atılamıyor.  Birim seti tanımında ana birim için bölünebilir seçeneğinin işaretlenmesi sağlanmıştır.

Çevrimdışı furkanhdurmus

  • Yeni Kullanıcı
  • *
  • Karma: 0
Ynt: Versiyon 2.05.00.00
« Yanıtla #8 : 15.03.2011, 23:24 »
21 Satış ve Dağıtım
  Satış Teklif Yönetimi
  Satış Faaliyetleri
 Satış Faliyetleri Ekranında Fırsata Ait Teklif Oluşturulup Aynı Ekranda Teklif Üzerinden Onaylama İşlemi Yapılmak İstendiğinde Çalışma Durduruluyor  Satış faaliyetleri penceresinde teklif üzerinde F9 onaylama işlemi yapılmak istendiğinde hata alınıyordu, düzeltildi.
22  Üretim Emirleri Değiştir Kaydette Performans Sorunu  Üretim emri üzerinde yeniden hesaplanmasına ihtiyaç olmayacak değişiklikler yapıldığında tekrar hesaplama yapılmadan kaydedilebilmesi sağlandı.
23  Toplu Borç Kapama İşlemi Lock Kontrolleri Tarih Filtresine Bağlı Olarak Yapılsın  Toplu borç kapama işlemi sırasında Lock kontrollerinin tarih filtresine bağlı olarak çalışması sağlanmıştır.
24 Genel Muhasebe
  İşlemler
  Muhasebeleştirme
 Muhasebeleştirme Filtreleri Ticari Sistem Kontrol Parametresi Evet İken Öndeğer Olarak Yüklenmiyor.  Muhasebeleştirme filtreleri öndeğer olarak kaydedildikten sonra Muhasebe parametrelerinde Ticari Sistem Kontrolü parametresi değiştirilip tekrar girildiği zaman filtreler değişiyordu, düzeltildi.
25  Teklif Ve Sözleşme Fişi Satır Açıklamaları 75 Karakter Olsun  Teklif, sözleşme ve sipariş fişlerinde satır açıklamasının uzunluğu 80 karaktere çıkarılmıştır.
26  Srvcalc Fonksiyonunda Masrafın Kdv Tutarı Düşürülmesin.  Navigator' da SRVCALC fonskiyonunda aynı güne ait masraf varsa kdv tutarını toplamdan çıkartıyordu, düzeltildi.
 
27 Genel Muhasebe
  Hareketler
  Muhasebe Fişleri
 Alım Faturası Muhasebeleştirme İşleminde Gelen Mahsup Fişi Ekranında Hesap Dağıtım Detayı Geliyor Fakat Edıt Edilemiyor.  Alım faturası muhasebeleştirilerken ekrana gelen muhasebe fişinin içerisinden hesap dağıtım detaylarının değiştirilebilmesi sağlanmıştır.
28 Genel Muhasebe
  Ana Kayıtlar
  Muhasebe Bağlantı Kodları
 Muhasebe Bağlantı Kodları İçerisinde Malzeme İndirim Muhasebe Kodu İçerisinde Cari Hesap Kodu Filtresi Verilemiyor.  Muhasebe bağlantı kodlarında, malzeme kartı satınalma ve satış indirim muhasebe kodlarında cari hesap filtresi verilebilmesi sağlanmıştır.
29  Exımınfo Fonksiyonunda Return Type Olarak 28 Kullanıldığında Excel'den Dışarı Atıyor.  Navigator' da EXIMINFO fonksiyonu içerisinde RETURN TYPE 28 kullanıldığı zaman hata alınıyordu, düzeltildi.
30  Satınalma Teklifi Üzerinde F9 Gönder Denildiğinde Satınalma Emri Rapor Tasarımı Geliyor. Satınalma Teklifi Tasarımı Gelmeli.  Satınalma teklif fişi üzerinden F9 gönder işlemi yapıldığında satınalma emri form tasarımı ekrana geliyordu, satınalma teklif fişi form tasarımının gelmesi sağlandı.
31  Görevler Penceresine Düşen Görev İçerisinde Sorumlu Alanı Belirtilmemiş Görünüyorsa Görevi Gerçekle Butonu Çalışmıyor.  İş akışı ile oluşan görevlerde sorumlu alanı belirtilmemiş ise görevi gerçekle özelliği çalışmıyordu, düzeltildi.
32  Stprıce Fonksiyonunda İşyeri Numarası Filtresi Kullanmak İstiyoruz.  STPRICE Navigator fonksiyonu içerisinde İşyeri numarasına göre filtre verebilmek için "DVI" filtresi eklenmiştir. DIV:[1] şeklinde kullanılabilir.
33  Go Setindeki Zamanlanmış Görevlerde,Veri Aktarımı Menüsünde Cari Hesap Seçeneği Yok,Eklenmeli.  Go-Goplus ürünlerinde zamanlanmış görevler içerisinden cari hesap kartlarının xml ile aktarım işleminin yapılması sağlanmıştır.
34  Malzeme Etiket Tasarımında İlgili Barkod Alanı Boyutunun Değiştirilebilmesi Gerekiyor  Malzeme etiket tasarımındaki barkod alanının yüksekliğinin ve genişliğinin değiştirilmesi sağlanmıştır.

Çevrimdışı furkanhdurmus

  • Yeni Kullanıcı
  • *
  • Karma: 0
Ynt: Versiyon 2.05.00.00
« Yanıtla #9 : 15.03.2011, 23:25 »
36  Programa İlk Girişte Ve Firma Seç İle Kayıt Revizyonu Takip Edilmeyen Firmaya Girip Kayıt Revizyon Takibi Yapılan Firmaya Geçildiğinde Kayıt Revizyon Takibi Parametreleri Ve Hareketlerde Değişiklik Tarihçesi Görünmüyor  Kayıt revizyonu takibi yapılmayan bir firmaya girip ardından kayıt revizyonu yapılan firmaya geçildiğinde kayıt revizyon takibi parametreleri ve kartlarda/hareketlerde kayıt revizyon takibi menüsü gelmiyordu, gelmesi sağlandı.
37  Ambar Fişleri Üzerinde Barkod Yazdırılmak İstendiğinde Her İki Ambar İçinde Ayrı Barkod Yazıyor.Ambara Göre Değil Malzeme Miktarına Göre Yazdırmalı.  Ambar fişi üzerinde "Barkod Yaz" işleminde malzeme miktarı göre yazdırılması sağlandı.
38  Konsinye Giriş İrsaliyesi İle Giriş Yapılan Seri/Lotlu Malzeme Çıkıştan Sonra Konsinye Çıkış İrsaliyesi İle İade Alınıp Konsinye Giriş İrsaliyesi İle İade Edilmeye Çalışıldığında 'Stok Yeri Kodu Hatalı Satırlar Var Uyarısı Alınıyor  Konsinye giriş irsaliyesi ile girişi yapılan seri-lot takipli malzemenin konsinye çıkış irsaliyesi ve konsinye çıkış iade irsaliyesi ile sistemde hareketi girildikten sonra konsinye giriş iade irsaliyesi ile çıkışı yapılmak istendiğinde " Seri-lot stok yeri kodu hatalı satırlar var " uyarısı alınıyordu, düzeltildi.
39  Kaynak Kullanımları Dikkate Alınacak Parametresi İş İstasyonu Ve Çalışan İçin Ayrı Ayrı Belirtilebilmeli.  Üretim emirleri ve ticari sistem yönetimi\üretim kontrol parametrelerinde bulunan kaynak kullanımları dikkate alınacak parametresinin çalışan ve iş istasyonu için ayrı ayrı verilebilmesi sağlanmıştır. Bu madde çerçevesinde Ticari Sistem Yönetimi \ Üretim Kontrol Parametreleri altında bulunan "Kaynak Kullanımları : Dikkate Alınacak / Alınmayacak" parametresi yeniden düzenlenmiş ve "Kapasite Kontrolü Yapılacak Kaynaklar" adını almıştır. Kapasite kontrolü yapılacak kaynaklar parametresi çoklu seçim yapılacak bir parametre olup mevcut seçenekler "İş istasyonu" ve "Çalışan" olarak belirtilmiştir.
40  Ek Vergi Dahil Kesilmiş Bir Sipariş İçin Risk Tutarı "Sipariş (Sevkedilebilir)" Risk Bilgisi Tutarına Ekvergi Tutarı Hariç Değeri Getiriyor  Ek vergi dahil kesilmiş bir sipariş için, sipariş (sevkedilebilir) risk bilgisi tutarına ek vergi tutarı hariç değeri getiriyordu, düzeltildi.
41 Talep Yönetimi
  Hareketler
  Talep Fişleri
 Dönem Kapama Yapıldıktan Sonra Talep Fişi İle Kapalı Dönem İçin Stoktan Karşılama Yapılabiliyor.  Talep karşılamada stoktan karşılama kullanılması durumunda dönem kapama dikkat alınmadan, kapalı döneme sarf fişi kesilebiliyordu, düzeltildi.
 
42  Maliye Onaylı Yazıcı İle İlgili Parametreler Kosova Mevzuatına / Flagıne Bağlanmalı  Satış Dağıtım parametreleri altında bulunan "Maliye Onaylı Yazıcı" ile ilgili parametreler Arnavutça dil seçeneğine bağlanmıştır. Arnavutça dil seçeneği aktif olduğunda kullanılabilecektir.
43  Depozitolu Malzeme İşlemlerini Yanlış Listeliyor.  Satış Faturası içerisinde depozitolu malzeme kullanıldığı zaman Ayrıntılı satış raporunda "Net Satış Tutarı" hatalı listeleniyordu, düzeltildi.
44 Finans
  Ödeme/Tahsilat Raporları
  Kapanmamış Faturalar
 Kapanmamış Faturalar Raporu Ticari İşlem Grubu Filtresini Dikkate Almıyor.  Faturada veya cari hesap kartında belirtilen 'Ticari İşlem Grubu' na göre, "Kapanmamış Faturalar" raporu alınmak istendiğinde 'Ticari işlem Grubu' filtresi dikkate alınmıyordu, düzeltildi.
45  İşlem Dövizli Çek Girildi.İşlem Bordrosu (Müşteri Çeki) İle Portfoyden Tahsil De Çek Browserında Dövizli Tutarda Tutar, Tutarda Dövizli Tutar Gelmekte.Dövizli Tutarda Usd Yerine Tl Gelmekte.  İşlem dövizli çekin İşlem bordrosu (Müşteri çeki) ile portföyden tahsil işleminde çek çıkış penceresinde dövizli tutarı gelmiyordu, İşlem döviz bilgisinin gelmesi sağlandı.
46 Talep Yönetimi
  Hareketler
  Talep Fişleri
 Talep Fişi Yazdırıldığında Hizmet Satırlarına Ait Kod Ve Açıklamalar Hatalı Geliyor, Satırda Sadece Hizmet Varsa Hizmet Kodu Ve Açıklaması Hiç Gelmiyor  Talep fişi yazdırıldığında hizmet kartlarına ait kod ve açıklama bilgilerinin her durumda hatasız yazdırılabilmesi sağlanmıştır.
47 Talep Yönetimi
  Hareketler
  Talep Fişleri
 Talep Fişi İçerisinde Seri/Lot'lu Malzemeler Olup Karşılama Türü Ambar Transferi Seçilip Talep Karşılama Yapılmaya Çalışıldığında 'Ambar Fişine Uygun Seri/Lot Girişi Bulunamadı Hatası Alınıyor.  Talep fişi içerisinde seri/lot takibi yapılan malzemede karşılama türü ambar transferi seçilip talep karşılama yapılmak istendiğinde uygun seri lot numarası bulunamadı uyarısı alınıyordu. Talep karşılama sonucunda oluşan ambar transfer fişi içerisinde seri lot numaralarının son kullanım tarihi kontrol edildiğinden bu uyarı alınıyordu, son kullanım tarihinin kontrol edilmemesi sağlandı.
48  Banka Hesapları Xml İle Veri Aktarımı (Dışarı) Yapıldığında 3.Satırdan Sonraki Muhasebe Hesap Kodları Aktarılmıyor.  Banka hesaplarının xml ile dışarı aktarımı yapıldığında tüm muhasebe kodlarının yazılması ve içeri al işlemiyle birlikte hesap kartında listelenmesi sağlanmıştır.
49 Finans
  Hareketler
  Çek/Senet Bordroları
 Bankadan Portföye İade Bordrosu Kaydedilirken Banka İşlem Fişi Ekrana Gelmiyor Ve Bordro Üzerinde Muhasebe Kodları Seçeneği Gelmiyor.  Bankadan portföye çek iadesi işleminin muhasebeleştirilebilmesi için bordro içerisinde F9 menüye muhasebe kodları seçeneği eklenmiştir.

Çevrimdışı furkanhdurmus

  • Yeni Kullanıcı
  • *
  • Karma: 0
Ynt: Versiyon 2.05.00.00
« Yanıtla #10 : 15.03.2011, 23:25 »
50 Finans
  Hareketler
  Cari Hesap Fişleri
 Vade Farkı Faturasında %8 Kdv Uygulandığında Kdv Ve Net Tutar Yanlış Hesaplanıyor.  Verilen vade farkı faturasında Net Tutar ve Toplam KDV yanlış hesaplanıyordu, düzeltildi.
51  Firma Dönem Seçimi Yetkisi Olmayan Kullanıcı Program İçinde Dosya Menüsünden Dönem Seçebiliyor  Firma çalışma dönemi seçme yetkisi olmayan kullanıcının, program içerisinde dosya menüsü altından da çalışma dönemini seçmemesi sağlanmıştır.
52 Finans
  Hareketler
  Kasa İşlemleri
 Kasadan İşlem Dövizli Çek Tahsil Edilmesi Durumunda Kslınes Tablosunda Yanlış Yansıyor.  Kasadan işlem dövizli çek tahsili yapıldığında KSLINES tablosundaki LINEEXCTYP alanı 0 oluyordu, 2 olarak gelmesi sağlandı.
53 Hicri (Kameri) takvim için : http://www.phys.uu.nl/~vgent/islam/ummalqura_main.htm#converter
54 Talep Yönetimi
  Hareketler
  Talep Fişleri
 Talep Fişi Onaylandığı Zaman, Hangi Kullanıcının Hangi Tarihte Onayladığı Bilgisi Sistemde Tutulmuyor  Kullanıcı izleme raporunda talep fişlerine ait onay bilgilerinin listelenmesi sağlanmıştır.
55  Malzeme Fişlerinde Tarih Değişikliği Yapıldığında Kullanılan Malzemenin Sonraki Tarihlerde Hareketi Varsa Uyarı Verilsin.  Malzeme fişlerinde tarih değişikliği yapıldığında kullanılan malzemenin sonraki tarihlerde hareketi varsa kullanıcıyı uyarması sağlanmıştır.Bu özellik kapsamında Ticari sistem Yönetimi / Malzeme Yönetimi Parametreleri seçenekleri arasına " Tarih Değişikliğinde Giriş-Çıkış Kontrolü: İşleme Devam Edilecek - Kullanıcı Uyarılacak - İşlem Durdurulacak " parametresi eklenmiştir.
56  Ticari Sisteme Girişte Tablolar Upgrade Sürecine Girmemeli.  Tabloları sürüme göre güncelle işlemi yapılsa bile bazı tablolar güncellenmeyip programa girişte güncelleniyordu, düzeltildi.
57  Defter-i Kebir'de Farklı Hesapları Aynı Sayfaya Basılabilmesi Sağlanmalı.  Defter-i Kebirde farklı hesapların aynı sayfaya yazdırılabilmesi sağlanmıştır. Bu işlem için defter-i kebir filtrelerine "Farklı hesaplar : aynı sayfaya / ayrı sayfaya" seçeneği eklenmiştir. Farklı hesaplar filtresi, aynı hesaba seçildiğinde farklı bir hesaba ait bilgiler yazılmaya başlansa dahi aynı sayfada kaldığı yerden devam etmektedir.
58  Logoconnect Fda'da Daha Önce Gönderilmiş Hareket Ve Kartlar Tekrar Gönder Veya Güncelle Seçenekleri İle Tekrar Gönderilebilmeli.  Malzeme kartları, cari hesap kartları, malzeme fişleri, satınalma ve satış irsaliyeleri, sipariş fişleri ve hizmet faturası dışındaki faturalarda tekrar gönderim işlemi yapılmak istendiğinde GÜNCELLE - TEKRAR GÖNDER seçeneklerinin gelmesi ve bu seçeneklere bağlı işlem yapılabilmesi sağlanmıştır.
59  İşletme Defteri Gelir - Gider Raporu, A4 Olarak Yan Yana T Şeklinde Alınabilmeli.  İşletme defteri (gelir) ve işletme defteri (gider) raporlarının aynı rapor içerisinde "İşletme Defteri (Gelir -Gider) " seçeneği ile alınabilmesi sağlanmıştır.
60  İşletme Defterinde Hesaplar Üzerinden Hesap Özeti Alınabilmeli.  MMPLUS seti içerisinde yer alan İşletme defteri raporlarına "İşletme Hesap Özeti " seçeneği eklenmiştir.
61  İşletme Defterinde Aylık Mizan Alınabilmeli.  MMPLUS seti içerisinde yer alan İşletme defteri raporlarına " Aylık Mizan (Detaylı) " seçeneği eklenmiştir.
62  Erp Ürünlerinde Aktif Çalışma Tarihi Tanımlanabilsin.  Ürünlerimize "Çalışma Tarihi"ni sabitleme özelliği eklenmiştir. Çalışma tarihi belirtilip "sabitle" düğmesine basıldığında, bundan sonra eklenen fişlerin tarihinin çalışma tarihinde belirtilen tarihte oluşması sağlanmıştır. Bu özellik kullanılarak işletim sistemi tarihini değiştirmeye gerek kalmadan sabitlenen farklı bir tarihe fiş eklenebilmesi sağlanmıştır.

Not : Bu özellik GO Plus, Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürünlerinde 24 ocak 2011 tarihinde geçerli LEM sözleşme bulunan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
 
63  ERP Ürünlerine Arnavutça Dili Desteği Eklenmeli.  Start INT, Go Plus INT, Tiger Plus INT ve Tiger Enterprise INT ürünleri kullanıcı arayüz dillerine Arnavutça dili eklenmiştir.
64  Kasa İşlem Fişleri Browserında "Kasa İşlem No" Kolonu İle Birlikte "İşlem No" Kolonu da Olması İsteniyor.  Kasa İşlemleri browserından eklenen, Cari hesap işlemleri, Banka işlemleri, Faturalar ve Çek/Senet işlemlerine ait fişlerdeki fiş numarasının browserdaki 'İşlem No' kolonunda listelenmesi sağlanmıştır.
65  Sipariş Hareket Aktarımında Kullanılabilecek İkinci Bir "Hareket Özel Kodu" Olmalı.  Sipariş fiş satırına Hareket Özel Kodu 2 alanı eklenmiştir. İrsaliye yada fatura içerisinden "Sipariş Hareketi Aktar" seçeneğinde "Hareket Özel Kodu 2" filtresinin kullanımı ile istenen siparişlerin aktarılması sağlanmıştır.

Not : Bu özellik GO Plus, Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürünlerinde 24 ocak 2011 tarihinde geçerli LEM sözleşme bulunan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
 
66  85 Nolu Kdv Tebliği İle İlgili Faturalarda Hesaplama Yapılabilmeli.  Ticari işlem grubu içerisinde bulunan "KDV İndiriminden önce hesaplanacak" kutucuğu işaretlendiğinde ek vergi hesaplamasının indirimsiz tutar üzerinden yapılabilmesi sağlanmıştı. Malzeme kartına eklenen "Özel Matrah Uygulansın" seçeneği ile bu işlemin malzeme bazında yapılabilmesi sağlanmıştır. Faturada ticari işlem grubu ya da seçilen ticari işlem grubunda "KDV İndiriminden önce hesaplanacak" işaretli olmasa dahi malzeme kartında "özel matrah uygulansın" işaretliyse bu malzeme kartından hesaplanan ek vergi tutarı indirimsiz tutar esas alınarak hesaplanacaktır.

Not : Bu özellik GO Plus, Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürünlerinde 24 ocak 2011 tarihinde geçerli LEM sözleşmesi olan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
67  İşlem Tarihi Aralığında Borç Kapatma Yapılabilsin.  İşlem tarihi verilerek borç kapatma yapılabilmesi sağlanmıştır. Borç kapatma filtre seçeneklerine "İşlem Tarihi" filtresi eklenmiştir.
68  Sayım Fazlası Fişlerine Maliyet Atanabilmelidir  COST işlemi ile sayım fazlası fişlerine de maliyet atanabilmesi sağlanmıştır. COST işleminde fiş türlerine "(50) Sayım Fazlası Fişi" eklenmiştir.
69  Dağıtım Sektöründe Provizyon -Karşılık Ayırma Özelliği Olmalı. Verilen Hizmet Faturalarının Satış Faturaları Üzerine Dağıtılabilmesi Sağlanmalı.  Dağıtım sektöründeki provizyon (karşılık ayırma) özelliğini karşılamak için Malzeme Yönetimi \ Hareketler altına "Satış Provizyon Dağıtım Fişleri" eklenmiştir. Bu fişle verilen hizmet faturalarının satış faturalarına dağıtılması sağlanmıştır. İlgili tutarlar STLINE tablosunda DIFFPRICE kolonuna yazılmaktadır. Maliyet raporlarında satış fiyat farkı olarak gösterilmektedir.

Not : Bu özellik GO Plus, Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürünlerinde 24 ocak 2011 tarihinde LEM sahibi olan firmalar tarafından kullanılabilmektedir.
70  Görev Zamanlayıcı İçerisinde Yer Alan Uyarıların Sms İle Gönderilebilmesi Sağlanmalı  Görev zamanlayıcı ile yapılan işlemlere ait uyarıların SMS olarak gönderilebilmesi sağlanmıştır.
71  İştcell Menüsünde Sms Ve Otp Hesap Durumu Görülebilmelidir  İŞTCELL menüsünde bulunan SMS ve OTP hesap durumunu gösterebilmek için;
1- İŞTCELL menüsünde Raporlar başlığı altına durum bilgisi raporu eklenmiştir. Bu raporda SMS ve OTP hizmetleri için detaylı raporlama yapılabilmektedir.
2- SMS ve OTP gönderme pencerelerine kalan kredi bilgisi alanı eklenmiştir. Bu alanda kalan kredi bilgisi gösterilmektedir.
72  Kampanya Kartlarında Formülde Ek Vergi (Ötv) Tutarları Kullanılabilmeli  Kampanya kartlarında ÖTV tutarlarının formüllerde kullanılabilmesi sağlanmıştır. Bunun için;
P6 : Satır Ek Vergi Tutarı
P29 : Satır Ek Vergi Tutarları Toplamı (Promosyon Hariç)
P30 : Satır Ek Vergi Tutarları Toplamı (Promosyon Dahil)
parametreleri eklenmiştir.
73  Form Ba/Bs Beyannamelerinde Veri Al İşlemlerinde Bölüm Bilgisine Göre Filtre Seçeneğinin Eklenmesi İsteniyor  Form Ba-Bs veri al filtre seçenekleri arasına bölüm bilgisi de eklenmiştir. Böylece veri alma işleminin işyeri-bölüm filtresine bağlı olarak çalışması sağlanmıştır.
74  Sahış Şirketlerinin Tc Kimlik Numarası Bilgisi Cek Senet Girişinde Boş Geliyor  Şahıs şirketleri için cari hesap kartında girilen TC kimlik numarası bilgisinin çek - senet girişinde TC kimlik numarası alanına aktarılması sağlanmıştır.
75 Malzeme Yönetimi
  Ana Kayıtlar
  Malzemeler
 Malzeme Kartındaki Ambar Parametrelerinde Bulunan Giriş/Çıkış Kontrolü Giriş Ve Çıkış İçin Ayrı Ayrı Belirtilebilmelidir.  Malzeme kartı ambar parametrelerinde giriş kontrolü ve çıkış kontrolü ayrılmıştır, ilgili malzemenin belirtilen ambara sadece girişinde ya da ilgili ambardan sadece çıkışında uyarı verilebilmesi sağlanmıştır.

Not : GO Plus, Tiger Plus ve Tiger Enterprise kullanan, 24 ocak 2011 tarihinde LEM sözleşmesi bulunan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
76 Duran Varlık Yönetimi
  Hareketler
  Sabit Kıymet Hareketleri
 Amortisman Hesaplamasında Belirli Bir Dönemde Kalan Net Defter Değerinin Tamamının Giderleştirilmesi İstenmektedir.  Sabit kıymet özel maliyet kapsamına giren işlemlerde istenilen dönemde kalan net defter değerinin tamamının giderleştirilmesi sağlanmıştır. Bu özellik için amortisman tablosunda amortisman hesaplaması yapıldıktan sonra ilgili dönemde F9 Amortismanın Tümünü Ayır seçeneği kullanılmalıdır. Bu seçeneğin kullanıldığı amortisman hesaplamalarına mutlaka muhasebeleşme işareti konulmalıdır.
77 Finans
  Cari Hesap Raporları
  Cari Hesap Risk Durumu
 Cari Hesap Risk Durumu Raporunda Genel Toplam Alanları Olsun.  Cari Hesap Risk Durumu raporuna Genel Toplam alanlanları eklenmiştir.
78 Satış ve Dağıtım
  Hareketler
  Satış Faturaları
 Fatura Kopyalandığında Düzenleme Tarihi Günün Tarihine Güncellenmiyor.  Fatura kopyalandığında yeni oluşan faturada işlem tarihi günün tarihi gelmesine rağmen düzenleme tarihi güncellenmiyordu. Düzenleme tarihinin de güncellenmesi sağlandı.
79 Kaynak Yönetimi
  İşlemler
  Çalışma Zamanı Değişikliği
 Çalışanlar İçin De Toplu Olarak İstisnai Durum Kaydı Eklenebilmeli  Çalışanlar için de toplu istisna durum değişikliği yapılabilmesi sağlanmıştır. Kaynak Yönetimi \ İşlemler \ Çalışma Zaman Değişikliği seçeneğine Çalışanlar sekmesi eklenmiştir.

Not : Bu özellik Tiger Enterprise ürününde yapılmıştır, 24 Ocak 2011 tarihinde LEM sözleşmesi olan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
80 USYS
  Yönetim
  Kullanıcılar
 Skonsol Kullanıcı Sayısının Logo Kullanıcısı Sayısının İçine Dahil Olmaya Devam Etmeli, Ancak Logo'yu Kullanan Aktif Kullanıcının Aynı Anda Skonsol2 Ekranını Açabilmesi Sağlanmalı  Skonsol kullanıcısının aynı terminalde kullanıcı sayısını düşürmemesi sağlanmıştır.
81 İş Akış Yönetimi
  Ana Kayıtlar
  Görevler
 Zamanlanmıış Görevlerde Sıralamanın Kullanıcı İsmine Göre Yapılabılmesı  Zamanlanmış görevler başta olmak üzere programda kullanıcı seçimi yapılan alanlarda (İş akış yönetimi vb) kullanıcı adının sıralı olarak gelmesi sağlanmıştır.
82 Malzeme Yönetimi
  Ana Kayıtlar
  Malzemeler
 Müşteri Tedarikçiler Tanımında Varyanta Göre Tanım Yapılabilmesi İsteniyor  Malzeme kartında bulunan Müşteriler / Tedarikçiler tanımlarının varyant bazında ayrı ayrı yapılabilmesi sağlanmıştır. Varyant tanımlarına da müşteriler / tedarikçiler sekmesi eklenmiştir.
83 Satınalma
  İşlemler
  Tedarikçi değerledirme
 Tedarikçi Değerlendirmede Fabrika İşyeri Ambar Ve Teslim Tarihine Göre Filtre Verilebilmeli  Tedarikçi değerlendirme işlemleri filtre seçenekleri arasına işyeri-fabrika ve ambar seçenekleri eklenmiştir. Bu filtreler doğrultusunda değerlendirme yapılabilmesi sağlanmıştır.
84  Go Yönetici Konsolu, Ençok Satılan Malların Ve Carilerin Bulunduğu Grafik Ekranında Ekran Çözünürlüğü Düşürüldüğünde Ve Ekran Küçültültüldüğünde Seçenekler Üst Üste Geliyor.  GO -GOPLUS ürünlerinde yönetici konsolunda yer alan grafik bölümü ile ilgili genişlik açısından düzenleme yapılmıştır.
85  Arayüz Uyarlama İle Browsera Eklenen Alanların Ctrl+F İle Filtrelenebilmesi Sağlanmalı  Arayüz Uyarlama ile eklenmiş alanlar için CTRL+F arama özelliği ile arama işlemi yapılabilmesi sağlanmıştır.
 
86 Ticari Sistem Yönetimi
  Tanımlar
  Döviz Türleri
 Döviz Türleri Tablosuna Makedon Dinarı Para Birimi Eklenmeli. 
87 Satış ve Dağıtım
  Satış Teklif Yönetimi
  Satış Faaliyetleri
 Sözleşme Üzerinden Sipariş Oluşturma İşlemi Yapıldığında Hareket Özel Kodu Ve Satır Açıklaması Sipariş'e Aktarılmıyor  Sözleşme üzerinden Sipariş oluşturma işlemi yapıldığı zaman hareket özel kodu ve satır açıklamasının siparişe aktarılması sağlandı.
88 Malzeme Yönetimi
  Hareketler
  Malzeme Yönetimi Fişleri
 Malzeme Virman Fişi Olmasını İstiyoruz  Malzeme Yönetimi / İşlemler menüsüne Malzeme Virmanı seçeneği eklenerek malzemeler için virman işleminin yapılabilmesi sağlanmıştır.

Not : Bu özellik GO Plus, Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürünlerinde 24 ocak 2011 tarihinde geçerli LEM sözleşme bulunan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
 
89  Navigator Fonksiyonlarında Hizmet Siparişi İle İlgili Düzenlemeler  ORDCALC fonksiyonunda siparişlerdeki hizmet satırlarına ait değerlerin de getirilebilmesi sağlanmıştır. ORDCALC fonksiyonuna SRV (hizmet kodu) ve SSC (hizmet özel kodu) filtreleri eklenmiştir.

SRVCALC2 fonksiyonuna sipariş onay bilgisi filtresi (OAPP) eklenmiştir.
OAPP filtre değerleri :
1 : Öneri OAPP:[1]
2 : Sevkedilemez OAPP:[2]
3 : Sevkedilebilir OAPP:[3]
90 Malzeme Yönetimi
  Hareketler
  Malzeme Yönetimi Fişleri
 Ambar Transfer Fişi Öneri Durumunda Girilebilsin, Onaylaması Yapılabilsin  Malzeme yönetiminden girilen Ambar fişlerinin Öneri durumunda oluşması sağlanmıştır. Malzeme Fişi penceresine ve ambar fişlerinin bulunduğu raporlara "Malzeme Fiş Durumu(Ambar Fişi):Öneri/Gerçek" filtresi eklenmiştir.

GO Plus, Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürünlerini kullanan ve 24 Ocak 2011 Tarihinde geçerli LEM Sözleşmesi olan müşteriler kullanabilecektir.

 
91 Talep Yönetimi
  Hareketler
  Talep Fişleri
 Talep Karşılama Sonucu Teklif Yönetimi Altında Satınalma Emirleri Oluşturulabilmelidir  Talep karşılama sonucunda satınalma siparişi oluşturulabildiği gibi satınalma emrinin de oluşturulabilmesi sağlanmıştır. Bu işlem için Ticari Sistem Yönetimi \ Tanımlar \ Talep Yönetimi Parametrelerinde Öndeğer kısmına "karşılama türü satınalma olduğunda eklenecek öndeğer fiş : satınalma siparişi / satınalma emri" seçeneği eklenmiştir. Burada belirtilen seçeneğe göre talep karşılama sonucunda satınalma siparişi ya da satınalma emri oluşması sağlanmaktadır.

Not : Bu özellik 24 ocak 2011 tarihinde geçerli LEM sözleşmesi olan Tiger Enterprise, Tiger Plus ve Go Plus ürünlerinde kullanılabilecektir.
92 Dosya
  Öndeğerleme
  Malzeme Fişleri
 Öndeğerleme Servislerinde Maliyet Dağıtım Fişi Malzeme Fiş Türleri Arasında Gözükmüyor  Maliyet Dağıtım Fişlerine Öndeğerleme Servisi ile muhasebe kodu atanması sağlandı.
93 Satış ve Dağıtım
  Malzeme Raporları
  Ayrıntılı Satış Raporu
 Cari Hesap Özel Kod 2,3,4,5 Filtresi Raporlara Eklensin  Cari hesap özel kodu 2,3,4,5 filtreleri aşağıdaki raporlara eklenmiştir.

Malzeme yönetimi
1 Giriş / Çıkış Toplamları
2 Malzeme Ekstresi
Satınalma
3 Satınalma Kampanyaları Dökümü
4 Cari hesaplara göre satınalma dağılımı
Satışdağıtım
5 Satış Kampanyaları Dökümü
6 Cari hesaplara göre satış dağılımı
Finans
7 Borç Alacak Durum Raporu
8 Borçlu Cari Hesaplar
9 Alacaklı Cari Hesaplar
10 Ödeme Listesi
11 Tahsilat Listesi
12 Ayrıntılı Tahsilat
13 Ayrıntılı Ödeme
14 Borç Takip Raporu
15 Özet Adat Raporu
16 Borç Yaşlandırma Raporu
17 Borç Dağılım Raporu
18 Detaylı Ortalama Vade Raporu
94 Talep Yönetimi
  Hareketler
  Talep Fişleri
 Talep Fişindeki Detay Açıklama, Talep Karşılama Sonrasında Oluşan Sipariş Fişine Aktarılmıyor.  Talep fişinde girilen " Detay Açıklama " bilgisinin talep karşılama işlemi sonrasında oluşan sipariş fişine aktarılması sağlanmıştır.
95 Talep Yönetimi
  Hareketler
  Talep Fişleri
 Talep Fişi Satır Açıklamaları Sipariş Fişi Satır Açıklamasına Aktarılabilsin  2.03.00.00 sürümünde satır açıklamasının taşınması sağlanmıştır.
96 Satış ve Dağıtım
  Ana Kayıtlar
  Satış Kampanya Kartları
 Parametrik Olarak Kampanya Uygulanma Sayısı Sınırı Verilebilmeli  Kampanya kartlarına "cari hesap uygulama sayısı" alanı eklenmiştir. İlgili kampanyanın bir cari hesap için cari hesap uygulama sayısı alanında belirtilen miktarda uygulanabilmesi sağlanmıştır. Örneğin cari hesap uygulama sayısı alanında 3 yazıyorsa, her bir cari hesap kartı için ilgili kampanya sadece 3'er defa uygulanabilir.

Uygulama sayısı hesaplanırken, sipariş (öneri, sevkedilebilir, sevkedilemez dahil) + irsaliye + faturadaki toplam uygulama sayısı dikkate alınmaktadır.

Not : GO Plus, Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürününü kullanan, 24 ocak 2011 tarihinde LEM sözleşmesi olan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
97 Duran Varlık Yönetimi
  Hareketler
  Sabit Kıymet Hareketleri
 Sabit Kıymet Hareketleri Üzerinden Kayıt Bilgisi İzlenebilmeli  Sabit kıymet hareketleri üzerinden kayıt bilgisinin izlenebilmesi sağlanmıştır.
 

Çevrimdışı sedat16

  • Yeni Kullanıcı
  • *
  • Karma: 0
  • Mum yanındaki mumu yakınca ateşinden kaybetmez.
Ynt: Versiyon 2.05.00.00
« Yanıtla #11 : 17.03.2011, 17:03 »
Sql tablo yapılarını değiştirdiler hala program hata veriyor. Hatalarla yaşarız diyenler geçsin sorunların çoğu düzelmiş tabi yeni sorunlar gelmiş.

Çevrimdışı mazlum

  • Yeni Kullanıcı
  • *
  • Karma: 0
Ynt: Versiyon 2.05.00.00
« Yanıtla #12 : 03.05.2011, 19:02 »
Tiğer 2 2.0 versiyonunu kullanıyorum. Logo detek kısmına da bildirdiğim halde hala bir çözüm bulunamadı. Bazı dıurumlarda ayni variden 2 tane yanlışlıkla açılabiliyor. Bu nedenle bazen yanlış kayıt işlemeler oluyor. Hesaplararası aktarma olması lazım. Bunu logoyada ilettim ama netice alamadım. Bayimizde bilgi verdik. Mümkün olmadığını söylediler. Bence muhasebe modülünde olduğu gibi cai modülde de heasaplar arası aktarma olmalı. Umarım bir çözüm bulurlar

Çevrimdışı memorphin

  • LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • *****
  • Karma: 25
Ynt: Versiyon 2.05.00.00
« Yanıtla #13 : 03.05.2011, 19:52 »
2.5 plusta var sanırmı