logo start kaç tl ?

Gönderen Konu: logo start kaç tl ?  (Okunma sayısı 1714 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cehennem

  • Yeni Kullanıcı
  • *
  • Karma: 0
logo start kaç tl ?
« : 26.09.2012, 08:36 »
hocalar bende alınteri dostan windows sürümüne geçmesine yardımcı olan v3.30 var. orginal cd si zamanında lisanslı olarak aldım.

Diğer konuda da belirttiğim gibi hata vermeye başladı. İşletim sistemi olarakta windows vista vb bir şeyler kurucam. Anladığım kadarı ile bu v3.30 o işletim sisteminde de çalışmayacak.

Bir yerlerde logo start 900 tl + kdv okudum.
Site isimi yazmıyım bir sitede de 350 tl + kdv olarak okudum. Ben şimdi bir logo bayisine gitsem bana en son sürüm olan logo startı kdv dahil faturalı olarak kaç tl dan verirler ?

Bir kaç sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim. Bayilere biraz hazırlıklı gidiyim.

1. Bendeki v3.30 daki atrdata klasöründe bulunan
ATR30DB_Data.MDF 490 megabyte
ATR30DB_Log.LDF bu da 1 megabyte
bu iki dosyayı logo starta tanıtabilirmiyim. Çünki içinde son senelerin hesapları var. 5-6 sene önceleri önemli değilde son iki sene bilhassa önemli.
başka türlü elimde yedekleri yok.Ben vtyonetden yedek almıyorum. Bilgisayara format vs gerekirse bu şekilde yedek alıyorum.

2. logo start
windows vista
windows 7
windows 8 veya yeni adı ile ileride çıkacak olan  Windows 2012 de çalışırmı ? olur ya ileride ,işletim sistemi olarak windows 2012 sürümünü bilgisayara kurmak isteyebilirim.

3. logo startı alınca arada bir bilgisayara format gerekirse yedek alıp format atıp logo startı kurduktan sonra sanırım logo desteği arayıp şifre istemem gerekecek kaç senesine kadar destek veriyorlar. 1 senede bilgisayarıma en az 2 format atarım.

Yardımcı olursanız sevinirim.





Çevrimdışı ByBirol®

  • Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • *****
  • Karma: 18
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Ynt: logo start kaç tl ?
« Yanıtla #1 : 26.09.2012, 10:58 »
Datan Çalışır yada convert edilir ,Resmi satış fiyatı 650 +KDV bu konuda bizim ile iletişime geçebilirsiniz . Ayrıca 1 Yıllık ücretsiz LEM alırsınız ve şu an tüm windows sürümlerini desteklemektedir .