LOGO GO 1.70.02.01 Yükleme İçerikleri

Gönderen Konu: LOGO GO 1.70.02.01 Yükleme İçerikleri  (Okunma sayısı 1617 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kutlucan

  • LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • *****
  • Karma: 4
  • You Must Live for Execution of Dreams
LOGO GO 1.70.02.01 Yükleme İçerikleri
« : 12.09.2007, 15:47 »
GO 1.70.02.01 Yükleme İçerikleri




1.   Yönetici Konsolu’nun programa girişte istenildiği durumlarda açılması için İzle-Seçenekler menüsüne “Yönetici Konsolu Girişte Açılsın” parametresi eklendi.

2.   Kısa Mesaj Servisinin programa girişte istenildiği durumlarda açılması için İzle-Seçenekler menüsüne “Kısa Mesaj Servisi Girişte Açılsın” parametresi eklendi.

3.   Muhasebe fişleri toplu basımında form tipi olarak yalnızca Harcama Talepleri geliyordu. Muhasebe Fiş’inin de gelmesi sağlandı.

4.   Çek Senet Bordroları liste penceresi filtre seçeneklerine Muhasebeleştirme Durumu ve Bordro Türü filtreleri eklendi.

5.   Fişlerdeki Belge Numarası alan uzunluğu 16 karaktere yükseltildi.

6.   Aylık Mizan raporu kullanıcı öndeğeri olarak belirlendiğinde, İki Tarih Arası Mizan raporunun kullanıcı öndeğeri seçimi siliniyordu; düzeltildi.

7.   Satış faturasına uygulanan Fiyat Farkı tutarı, fatura ile ilişkilendirilen iade faturasının fiyat farkı tutarına da yazılıyordu; düzeltildi.

8.   Alım Faturaları için Öndeğerleme Servisi çalıştırırken, kayıtlı olan her Sabit Kıymet Alım faturası için "Sabit Kıymet Giriş Maliyeti Güncellenecektir" mesajı alınıyordu; düzeltildi.

9.   Kasadan kesilen Hizmet Faturalarının muhasebeleştirilmesi sonrasında oluşan muhasebe fişinin içinde “İlgili Belgeler” seçimi yapıldığında OleDB hatası alınıyordu; düzeltildi.

10.   Tarih formatında tanımlı alanların kullanıldığı kartların kaydedilmesi sırasında OleDB hatası alınıyordu; düzeltildi.

11.   İrsaliyedeki satır sayısın belli bir sayıyı aşması durumunda OleDB hatası alınıyordu; düzeltildi.

12.   Muhasebe Hesap Kartlarının kullanım dışı yapılması sırasında “Aynı kodlu bir kayıt var.” mesajı alınıyordu; düzeltildi.

13.   Aynı anda birden fazla kullanıcının onaylama/onayı geri alma yapması durumunda OleDB hatası alınıyordu; düzeltildi. Program, eş zamanlı onaylama yapılmasını engelleyecek ve kullanıcı kontrolü yapacak duruma getirildi.

14.   Özet Maliyet Analizi raporunda lot numarası filtresi kullanıldığı zaman çıkış maliyeti hatalı hesaplanıyordu; düzeltildi.

15.   Rapor ve form tasarımlarında, sayı ve tarih formatında tanımlanan alanların formatı hatalı listeniyordu; düzeltildi.

16.   Müşteri Çek/Senetleri raporunda, Genel Durum ve Banka Hesap Kodu filtrelerinin kullanılması durumunda memory kullanımı artıyor ve out Of Memory mesajı alınıyordu; düzeltildi.

17.   Ayrıntılı Tahsilat Listesi Excel’de raporlandığında, Vade alanı tarih formatına çevrilemiyordu; düzeltildi.

18.   “Amortisman Hesaplanmayacak” seçili dönem sonrasında amortisman hesaplatıldığında, daha önce yapılan seçim değişiyor ve “Amortisman Hesaplanacak” oluyordu; düzeltildi.

19.   Sabit Kıymet Alım faturasında yapılan miktar ve birim fiyat değişikliklerinin, faturanın kaydedilmesiyle oluşan Sabit Kıymet Kayıtlarını güncellemesi sağlandı.

20.   Satınalma ve Satış faturalarına seçilen Ödeme Planının fatura satırlarına aktarılması sağlandı. (Satınalma ve Satış Dağıtım parametrelerine yeni eklenen Fatura Satırları Ödeme Bilgileri Güncellensin parametresi ile satır ödeme planlarının güncellenmesi sağlanabilir.)

21.   Alınan/Verilen Sipariş Finansal Uygunluk Analizi raporlarında; sipariş fişinde seçilen birime göre hesaplama yapılması sağlandı.

22.   Fiyat kartının ana birim dışındaki bir birim ile tanımlı olması durumunda Alınan/Verilen Sipariş Finansal Uygunluk Analizi raporlarında yapılan hesaplama hatalıydı; düzeltildi.

23.   Banka Geri Ödeme Planlarında, yuvarlama tabanının ondalıklı verilebilmesi sağlandı.Girişlerin Ortalaması ve Eldekilerin Ortalaması maliyet yöntemlerinde, Ayrıntılı Maliyet Analizi Raporunda Kalan Miktar ve Kalan Maliyet tutarlarının kümülatif olarak listelenmesi sağlandı.

24.   Amortisman hesaplama seçeneklerinin aylık(dönemsel)  hesaplamalarda çalışması sağlandı.

25.   WebGO programında Alınan Sipariş fişleri girişlerinde Satıcı kodu, Birim fiyat ve Ödeme Planının cari hesap ve malzemeey bağlı olarak otomatik gelmesi sağlanmıştır.

Exterider

  • Ziyaretçi
Ynt: LOGO GO 1.70.02.01 Yükleme İçerikleri
« Yanıtla #1 : 22.02.2008, 11:24 »
Merhabalar

Bende Yönetici konlusolu ve görev zamanlayıcı nasıl yapabilirim?

Exterider

  • Ziyaretçi
Ynt: LOGO GO 1.70.02.01 Yükleme İçerikleri
« Yanıtla #2 : 22.02.2008, 14:07 »
bu konu çok kafama takılıyor bu yardım ederseniz çok sevinirim bu yönetici konsulu ve görev zamanlayıcı nasıl ekleyebilirim programıma kulanıcı seçeneklerindede yok versiyonda yükledim olmadı daha ne yapabilirim

Çevrimdışı beta3

  • LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
  • *****
  • Karma: 1
LOGO GO 1.70.02.01 Yükleme İçerikleri
« Yanıtla #3 : 22.02.2008, 15:00 »
sizde o zaman go yoktur lks2 vardır
eger go var diyorsanız setinizde belli bölümler kilitlenmiştir tekrardan sadece go setinizi yükleyin versiyon degişimini
aşama aşama yapın eger geçiş seti ise lks2 den önce lks2 nizi yeniden yükleyip üst sürümleregüncelleyin
sonra go geçiş yükleyip versiyon degişim yapın düzelecektir
kolay gelsin