Tiger 1.65.01.00

Gönderen Konu: Tiger 1.65.01.00  (Okunma sayısı 1125 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KORKUTTUNCKOL

  • LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı
  • *****
  • Karma: 2
Tiger 1.65.01.00
« : 22.06.2007, 22:04 »

Selamlar

Tiger  1.65.01.00  İçerikleri bilen varmı ?

Çevrimdışı clementine

  • LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı
  • *****
  • Karma: 3
Ynt: Tiger 1.65.01.00
« Yanıtla #1 : 22.06.2007, 23:36 »
Unity 1.65.01.00  Yükleme İçerikleri

1.   96 Seri No.lu KDV Genel Tebliğinin (5.3) numaralı bölümünde yapılan değişiklik gereği, Alüminyum ve Çinko Ürünlerinde Tevkifat Uygulaması başlamıştır. Bu uygulama kapsamında  Malzeme Kartlarına “Tevkifat Uygulansın” seçeneği eklenmiştir. İlgili seçimin yapıldığı malzemeler için tevkifat uygulanabilecek , hareketlerde tevkifat oranlarını Ticari Sistem Yönetimi parametrelerinden alacak , istenirse işlem özelinde değiştirilebilecektir.

2.   Dağıtım Emirleri Liste penceresinde Araç Kodu ve Araç Açıklaması’na göre sıralama yapılması sağlanmıştır.

3.   Dağıtım Emirlerinde Malzeme Grup Koduna göre filtreleme yapılabilmesi sağlanmıştır.

4.   Satış İade faturası ve Verilen Fiyat Farkı faturasında KDV Düzenleme yapılması sağlanmıştır.

5.   Sipariş Fişleri Liste penceresinde Sipariş Durumu filtresi Karma Koli tipindeki malzemeler için çalışmıyordu; düzeltildi.

6.   Ayrıntılı Tahsilat Listesi raporunda, Satır Ortalama Gün ve Ortalama Tarih alanlarının çalışması sağlandı.

7.   Fatura formuna basılan İrsaliye Numarası ve İrsaliye Tarihi alanlarının sayısı 250’ye yükseltildi.

8.   Üretim Reçetesinde mamul resminin basılması sağlandı.

9.   Ürün Reçete Listesi raporunda Formülde Kullanılan Malzeme Kodu filtresi çalışmıyordu; düzeltildi.

10.   İthalat Operasyon Fişi üzerinde “İthalat Bilgilerini Değiştir” seçimi yapıldığında Fatura Numarası değişiyordu; düzeltildi.

11.   İthalat Operasyon fişi penceresinde Tarih filtresi verildiği zaman Cari Hesap Ünvanı alanında “W@” listeleniyordu; düzeltildi.

12.   Müşteri Çek Senetleri raporunda, Genel Durum filtresi üçüncü durum değişikliğine uğramış Çek/Senetler için çalışmıyordu; düzeltildi.

13.   Borç Takip ekranında kullanılan “Bul” opsiyonunun arka arkaya kullanılması durumunda “İşlem Türü Hatalıdır” uyarısı alınıyordu; düzeltildi.

14.   Mevzuatı Rusya olan firmalarda, Hesap Özeti raporunda İşyeri ve Bölüm seçimlerinin Hepsi yapılması durumunda rakam listelenmiyordu; düzeltildi.

15.   Kasadan girilen dövizli işlemler Cari Hesap Döviz Toplamları raporuna yansımıyordu; düzeltildi.

16.   Müşteri Çek ve Senetleri raporunda bankada tahsil edilen çekler için  "Ciro Eden" bilgisinin görüntülenmesi sağlandı.

17.   CTP ( Siparişlere Teslim Tarihi Atama) hesaplama ekranında Access Violation hatası alınıyordu; düzeltildi.

18.   Mevzuatı İran olan firmalarda, Toplu Amortisman Hesaplama işleminde gelen hesaplama tarihlerinin Farsi takvime göre listelenmesi sağlandı.

19.   Programın İngilizde çalıştırılması durumunda, SKONSOL’daki kısayol tuş açıklamalarının da İngilizce gelmesi sağlandı.

20.   SKONSOL'da, Taksitli Satış İşlemlerinde döviz kuru güncelleme ekranında Access Violation mesajı alınıyordu; düzeltildi.

21.   SKONSOL’da, Peşin Satış işleminde malzeme kartı seçilemiyordu; düzeltildi.

22.   SKONSOL’da, Sevkiyat İşlemleri menüsü açılmak istendiğinde “A Component Name...” mesajı alınıyordu; düzeltildi.

23.   Karşı Sipariş Oluştur işlemi ile eklenen sipariş fişinde tanımlı alanlar açılmak istendiğinde Access Violation mesajı alınıyordu; düzeltildi.

24.   Malzeme Fişleri için çalıştırılan Öndeğerleme Servisi sonrasında fişlerdeki proje kodu siliniyordu; düzeltildi.

25.   Raporlama Döviz kuru girilmemiş faturalara incele ile girildiğinde R.D. Kuru ve Tutarı görüntüleniyordu; düzeltildi.

26.   Pencere Boyutları Saklansın seçimi yapıldığında, fişlerdeki Döviz Bilgileri Girişi ekranı daraltılmış geliyordu; düzeltildi.

27.   Maliyet Dağıtım Fişi filtrelerine Belge Numarası eklendi.

28.   Borçlu Cari Hesaplar Listesi raporunda Ticari İşlem Grubu filtresi çalışmıyordu; düzeltildi.

29.   Borç/Alacak Durum raporunda Ticari İşlem Grubu filtresi çalışmıyordu; düzeltildi

30.   Üretim Reçetesinde tanımlı bir hammadde, farklı bir hammaddeye Formülde Kullanılacak Malzeme olarak bağlanmışsa Üretim Emrinde miktar hesaplanmıyordu; düzeltildi.

31.   Hızlı Üretim Fişlerinde, Malzeme Kartı içinde girilen birim seti çevrim değerlerinin kullanılması sağlandı.

32.   Hızlı Üretim Fişlerinin veri aktarımı (dışarı) işleminde Access Violation mesajı alınıyordu; düzeltildi.

33.   Malzeme/Sipariş/Hizmet Toplamları servisinde Hizmet:Hariç filtre seçimi yapıldığı halde Hizmet siparişleri de dikkate alınıyordu; düzeltildi.

34.   Otomatik Verilen Sipariş fişi oluşturma işleminde, Alınan Siparişlerdeki bekleyen miktarların da dikkate alınması sağlandı. İşlem filtrelerinde, Bekleyen Siparişler Dikkate Alınacak seçiminin yapılması durumunda, alınan sipariş miktarları da hesaplanarak verilecek sipariş miktarı hesaplanacaktır.

35.   İşyeri sayısının 60’dan fazla olması durumunda, İşyerlerine Göre Alınan Hizmet Dağılımı raporu tek sayfa listeleniyordu; düzeltildi.

36.   Lot takibi yapılan malzemenin İthalat Dosyasına uygulanan Fiyat Farkı tutarı, Millileştirme fişinin ithalat birim fiyatına yansımıyordu; düzeltildi.

37.   Ödeme Tahsilat Veri Bağlantilari Servisi, Kasa ve Cari Hesap Virman fişlerini yeniden oluşturmuyordu; düzeltildi.

38.   Fiziksel Maliyet kullanımında, Lot numarası ile takip edilen malzemelere uygulanan Alınan Fiyat Farkı tutarları çıkış maliyetine yansımıyordu; düzeltildi.

39.   Rapor Üretici’deki filtrelerde yapılan Listeden Seçim/Grup Seçimi çalışmıyordu; düzeltildi.

40.   Satış Hareketleri  Dökümü raporu açılmak istendiğinde “Invalid Ploating Point Operation” mesajı alınıyordu; düzeltildi.

41.   Talep fişinde Karma Koli kullanılması durumunda, talep karşılama sonrasında fiş içinde karşılanan miktarlar listelenmiyordu; düzeltildi.

42.   Yevmiye Defteri standart alanlarına Kurumsal Kod, Ekonomik Kod, Finans Kod ve Fonksiyonel Kod alanları eklenerek, Analitik Kodların raporlanması sağlandı. Bu kodların raporlanabilmesi için rapor alınırken, Kebir Hesaplar Birleştirilecek filtresi Hayır olarak seçilmeli ve Yevmiye Seviyesi filtresi verilmelidir.

43.   Fabrika bazında Toplu Standart Reçete Maliyeti hesaplama işleminde Access Violation mesajı alınıyordu; düzeltildi.

44.   Lot takibi yapılan malzemelere ait, çıkışı yapılmış satış iade işleminin tarihinin çıkıştan önce bir tarihe değiştirilememesi sağlandı.

45.   Satışta otomatik lot numarası kullanıldığı durumda, fatura içerisinde kampanyadan gelen promosyon satırlarına lot numaraları otomatik atanamıyordu, düzeltildi.

46.   Satış faturasında fatura paremetrelerinde promosyon satırları ayrı hesapta izlenecek seçili olduğunda  SMM Mahsubu oluşturulduğunda promosyon satırları için previuos outcost alanı dolmuyordu, düzeltildi.

47.   Alınan hizmet kartlarındaki "maliyeti etkiler" parametresi, ÖTV ek paketine bağlı olarak listeleniyordu, düzeltildi.

48.    Girdi miktarının sıfırdan büyük olması durumunda malzeme temininde alternatif kullanım seçenekleri çalışmıyordu,düzeltildi.